top of page

Catholic Daily Quotes

Public·28 members
Edgar Nikitin
Edgar Nikitin

Thor: Ljubav I Grom


Međutim, pokaže se da je to bila varka Gorra da uzme Stormbreakera, kojeg namjerava upotrijebiti za Bifrost kako bi ušao u Vječnost i tražio uništenje svih bogova. Gorr, prijeteći da će ubiti Jane, uspijeva nadjačati Thorovu grupu i uspješno ukrasti Stormbreaker, dok se Thor sa ranjenom Valkyrom i oslabljenom Jane povlaći natrag na zemlju. U bolnici Thor sazna da korištenje Mjolnira dodatno oslabljuje Jane, te ju moli da ostane na ljećenju dok on ide za Gorrom. Ona pristaje pod uvijetom da joj se vrati. Gorr koristi Stormbreaker da otvori portal u Vječnost. Kako bi osigurao sigurnost djece od sjenovitih čudovišta koja ih okružuju Thor daje otetoj asgardskoj djec, i njihovom oružju, kratkoročno moć gromova da se bore uz njega. Unatoć hrabroj borbi, Gorr zamalo nadjaća Thora sve dok se odjednom ne pojavi Jane i pridružuje Thoru u borbi protiv Gorra. Koristeći svu snagu koju posjjeduje, Jane uništava Necrosword, no Gorr uspijeva doć do Vječnosti.
Thor: Ljubav i gromDana 15. srpnja u 21:00 sati, 16. srpnja u 21:00 sati i 17. srpnja u 21:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Thor: Ljubav i grom (Thor: Love and Thunder).


Thorova beskrajna potraga za novim osjećajem identiteta. Međutim, stavljen je na pauzu jer se Gorr bog mesar pojavljuje kao nova kosmička prijetnja. Gorr, strašni antagonist koji traži osvetu protiv bogova svemira, neizbježno ulazi u sukob s bogom groma. Thor traži pomoć kralja Valkire i Korga kako bi se suočili s najnovijim superzlikovcem MCU-a. Takođe, Foster, na Thorovo iznenađenje, nosi rekonstruisanu repliku njegovog prethodnog čekića Mjolnira. Trio je krenuo u kosmičku misiju kako bi spriječio Gorra da izvrši svoj veliki plan i uništi kosmos.


Thor: Love and Thunder trajanje nešto manje od dva sata garantuje da je glavna radnja kratka. Ljubav i grom, poput Doktora Strejndža 2, žure kroz svoj prvi čin da bi došli do srži svoje priče. Gledaoci ne moraju da troše 20 do 30 minuta sustižući Thora i Čuvare. Također, brzi prvi čin filma omogućava mu da se fokusira na Thora i cilj kompanije da spriječi Gorra da ubije još bogova.


"Četvorki" je podnaslov "Ljubav i grom". Bombastično, nema što, no s obzirom na to da se redatelj inspirirao "Conanom Barbarinom" Johna Miliusa, puno toga će vam biti jasnije. Naime, rekao je da ga ne zanima uobičajeni koktel akcije i humora, htio je da u središtu filma bude romansa, a upravo mu se to sviđalo u "Conanu" i spektaklima iz osamdesetih.


Ljetne vrućine idealne su za večernji odlazak u kino na projekciju filma koji će nas zabaviti i nasmijati. Jedan od naslova koji garantira dobru zabavu svakako je novo poglavlje u sjajnoj Marvelovoj franšizi Thor: Ljubav i grom. To potvrđuju i rezultati kinoblagajna.


Naime, kako doznajemo film Thor: Ljubav i grom u svega nekoliko dana prikazivanja u Hrvatskim kinima pogledalo je 31.511 gledatelja, sa zaradom od preko 1,4 milijuna kuna. Ovo je ujedno i najbolje otvaranje filma o Thoru te drugo najbolje Walt Disney otvaranje u doba pandemije.


Naravno, imali smo šta i da vidimo. U filmu "Tor: Ljubav i grom" istaklo se nekoliko glumaca, pre svih onaj glavni - Kris Hemsvort. Markatni Australijanac se opet dobro snašao u ulozi nordijskog Boga, istovremeno i opasnog, ali s vremena na vreme duhovitog i komičnog.


Hemsvortu se u filmu "Tor: Ljubav i grom" priključila i Natali Portman, koja je i ovog puta glumila lik doktorke Džejn Foster. Takođe, poznata glumica je u ovom ostvarenju dobila "božanske moći", pa se uz Tora, kao Moćni Tor, borila protiv neprijatelja.


Šta je dovelo do toga da Gor izgubi veru u ogove, i šta se sa njim na kraju dešava, saznaćete kada pogledate film "Tor: Ljubav i grom", koji ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju za nekoliko dana.


Ako ste ljubitelj rokenrola, imaćete želju da pogledate film. U ostvarenju "Tor: Ljubav i grom" domiraju hitovi grupe Guns N0 Roses, a osim "Sweet Child of Mine", možete čuti i neke druge vanvremenske pesme legendarnih Gansa. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page