top of page

Catholic Daily Quotes

Public·28 members
Gleb Moses
Gleb Moses

Ce Bine Ne Sta !!HOT!!In February 2013, Salam recorded "Saint Tropez". The song had an unexpected success, with the official video gathering more than 70 million views on YouTube, inasmuch as he was accused that he copied the song from Bulgarian singer Azis.[3] His video became popular and was ranked in most-viewed videos on Romanian YouTube in 2013, after Andra's song, "Inevitabil va fi bine".[4] Since then, Stoian has several concerts in the country and abroad, where large communities of Gypsies live.
Ce Bine Ne StaCel mai bun lucru pe care-l poți face astăzi este să te ocupi de tine, de ceea ce contează pentru tine. Ar fi bine să-i lași în pace pe cei din jur, dacă vor avea nevoie de tine, știu unde să te găsească.


Dacă apar momente în care ți se pare că toți îți sunt împotrivă sau că nu te mai agreează persoanele care contează pentru tine, ar fi bine să alungi astfel de gânduri, ca să nu-și găsească adăpost și să se instaleze în sufletul tău.


Mergem la sala sa scapam de kilogramele in plus, ne dam cu creme de protectie pentru a obtine un bronz perfect si ne luam hainele care se poarta in acest sezon. Ce sa mai, facem tot ce ne sta in putinta pentru a arata bine pe plaja. Uitam insa de un aspect important: protectia parul. Iata o solutia cu super rezultate spun specialistii. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page